Verzending & Retour

Ieder product van Old2Gold is one of a kind. Door de wisselende voorraad restleer, maar meer nog omdat je eigen geliefde kledingstuk voor de voering van de tas wordt gebruikt. De tassen uit de webshop zijn kant-en-klaar van buiten, maar worden nog gepersonaliseerd van binnen. Het betreft een zekere vorm maatwerk en hierdoor is retourneren helaas niet mogelijk.

Om deze reden hoeft de tas ook niet direct bij bestelling afgerekend te worden. Je krijgt eerst een mailtje met bevestiging van je bestelling en ik zal vervolgens contact met je opnemen om te bespreken welk kledingstuk jij als voering in de tas wil. Uiteraard ben je altijd welkom in de Pop-Up Shop om de tas in real-life te bekijken. Is dit, om welke reden dan ook, niet mogelijk dan kan ik, indien gewenst, een leerstaaltje opsturen, zodat je de kleur en structuur van het leer kan bekijken. Zodra het kledingstuk als voering in de tas is verwerkt ontvang je een factuur en zal ik de tas verzenden.

Alle accessoires uit de webshop zal ik zo snel mogelijk versturen en mogen uiteraard wel geretourneerd worden. Hiervoor geldt de wettelijke termijn van 14 dagen. Het volledige aankoopbedrag zal in dat geval teruggestort worden. Eventuele verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Een tas met een verhaal