Speciaal voor Prinsjesdag 2021 mocht ik deze avondtasjes maken voor de vrouwelijke Kamerleden van politieke partij Volt. Beide ontwerpen zijn geïnspireerd door en met een knipoog naar Europa. Dit is terug te vinden in de vorm, de diepblauwe kleur en de geel met gouden accenten. Voor de voering is het eigen campagne T-Shirt gebruikt.

serie 1
Portfolio-5

Voor Esther maakte ik deze bijzonder set bestaande uit een handtas en portemonnee. De oude leren jas van haar vader is verwerkt in beide ontwerpen en haar eigen lievelingsblouse is gebruikt voor de binnenvoering. De handtas heeft zij cadeau gedaan aan haar moeder en de portemonnee wordt dagelijks door haarzelf gebruikt.

Sectie-2

Voor Karin mocht ik deze prachtige shopper maken van hergebruikt meubelleer. Ze heeft gekozen voor een combinatie van cognac leer met suède details. De tas is gevoerd met de zijden stof afkomstig van de oude trouwjurk van haar overleden moeder. Van de overgebleven stof heb ik nog een tas mogen maken voor haar zus.

Sec
Messengerbag

In opdracht van Jorieke maakte ik deze stoere messengerbag als cadeautje voor haar vriend. Ze wilde hem verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau en dus zijn de babykleertjes van zijn zoontje als patchwork in de voering verwerkt. Details zoals knoopjes en artworks zijn nog steeds in de voering terug te vinden. 

Sectie

Een tas met een verhaal