Het vertrek van de directeur van Asito konden de collega’s niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus besloten ze een tas cadeau te doen. Uiteraard kon het thuisshirt van Heracles daarin niet ontbreken!
"Oma had ontelbaar veel mooie sjaaltjes. Dat één van die sjaaltjes nu als voering in mijn tas is verwerkt, zorgt ervoor dat mijn herinnering aan oma levend blijft."
"Als kleine meisjes gingen mijn nichtje en ik vaak bij elkaar logeren. Het nachthemdje dat wij beide hebben gedragen heb ik altijd bewaard en op haar bruiloft heb ik haar deze bijzondere tas cadeau gegeven."
"Dankzij deze tas heb ik zelfs vanaf Aruba de dierbare herinnering aan mijn lieve oma altijd bij mij!"
"Ter gelegenheid van mijn pensioen, kreeg ik van mijn collega's een cadeaukaart van Old to Gold, zodat ik mijn eigen unieke tas kon samenstellen. Een heel dierbaar en persoonlijk cadeau!"
"Jolien is echt goed in haar vak. Ze maakt de tassen precies zoals jij het wilt. Het eindresultaat is nog mooier dan verwacht. Ik ben heel blij met mijn tas gemaakt van mama's oude jas en blouse!"
"Ik heb het gevoel dat mijn dierbare familieleden altijd een beetje bij mij zijn. Zó bijzonder!"
"Een heel bijzonder verjaardagscadeau, gekregen van mijn man en dochter"
"Al mijn dierbare herinneringen gevangen in deze persoonlijke tas. Gekregen van mijn zoon en schoondochter ter ere van mijn pensioen"
"De leren jas van mijn vader en de satijnen blouse van mijn moeder komen samen in deze tas en vormen een bijzonder aandenken"
"Het leer van mijn oude bankstel is gebruikt voor deze handtas. Dat de voering is gemaakt van mijn man's overhemd maakt het helemaal af."
Een suède rok die herinnert aan een mooie tijd in Amerika vormt de basis voor deze shopper. Een gebloemde lievelingsblouse is als voering verwerkt.
Een zwarte diamant is als bijzonder detail verwerkt in deze maatwerk etui.
De herinnering aan de mooiste dag van je leven altijd bij je.
"Mijn zus, dochter en ik hebben alle 3 een prachtig aandenken aan onze moeder, doordat haar sjaaltjes in deze tassen zijn verwerkt. Zo is ze iedere dag toch een beetje bij ons."
Clutch gemaakt van hergebruikt leer afkomstig van proefsamples uit een Nederlandse looierij en gevoerd met een lievelingsspijkerbroek.
"Ik draag de herinnering aan mijn overleden moeder iedere dag bij mij dankzij deze tas. Telkens als ik erin kijk zie ik het gebloemde rokje van haar dat als voering in de tas is verwerkt"
"In deze tas draag ik letterlijk en figuurlijk al mijn herinneringen en ervaringen van mijn tijd als directrice mee naar mijn nieuwe werkplek."
"Het Oranje voetbalshirtje dat als voering is verwerkt in deze comfortabele laptoptas vertelt voor mij een bijzonder verhaal. Dankzij deze tas draag ik die herinnering dagelijks mee naar mijn werk."
"Na mijn periode als afstudeerstagiaire bij Old to Gold mocht ik mijn eigen tas maken als afscheidscadeautje'
Een bijzondere tas met historische voering: een Twentse streekdracht onderrok uit 1900. Deze tas is het resultaat van een mooie samenwerking met Oudheidkamer Twente. De tas is als veilingitem ingebracht voor Stichting Kans voor een Kind. Opbrengst €700,00
"Een handgemaakte tas, compleet naar wens, en voorzien van mijn eigen stof die herinnert aan mijn vakantie op Java. Zo persoonlijk en uniek!"

CONTACT

Hamsweg 1

7596 MV Rossum (OV)

info@oldtogold.nl

+31 (0)6 81 092 382

Copyright © 2018 Old to Gold. All rights reserved.